Despre Cookies

Modul in care utilizam cookie-uri

Utilizam cookie-uri pentru a monitoriza ce ai achizitionat de la noi si ce actiuni ai realizat pe site. De asemenea, cookie-urile iti permit sa utilizezi servicii cum ar fi urmarirea comenzii efectuate, verificarea contului tau sau primirea unor beneficii suplimentare.

Cookie-urile noastre nu retin date cu caracter personal cum ar fi numele tau sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit sa aflam informatii dupa ce v-ati autentificat sau ajuta la a face legatura intre informatiile privind navigarea facuta si datele tale cu caracter personal atunci cand alegi sa te inregistrezi pentru un serviciu sau buletin informativ.

Pentru aceasta, in unele situatii utilizam cookie-uri persistente. Tratam cu seriozitate protectia datelor tale cu caracter personal – intotdeauna monitorizam si imbunatatim modul in care le putem proteja.

Am clasificat cookie-urile noastre in urmatoarele categorii, pentru a-ti fi mai usor sa intelegi de ce avem nevoie de ele:

  1. Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site
  2. Performanta – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati
  3. Functionalitate – acestea ajuta la imbunatatirea experientei tale, de exemplu reamintindu-ti ce produse ai adaugat in cos
  4. Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informatii cu terte parti cu care facem reclama, pentru a sti cum ai ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care esti interesat. Utilizam apoi aceste informatii pentru a-ti arata reclame si pagini care credem ca te pot interesa, pentru a individualiza modul in care comunicam cu tine sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem. Daca preferi, poti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ai aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca te-ar putea interesa, si pentru a imbunatati modul in care raspundem la necesitatile tale.

Detalii in acest sens si cu privire la modul in care poti sa renuntati la acestea, daca preferi, pot fi gasite in sectiunea “Cookie-uri terte” de pe aceasta pagina.

Cookie-urile iti permit o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru, iar unele dintre ele sunt necesare pentru buna functionare a acestuia. Folosim cookie-uri pentru:

  • acces protejat la datele confidentiale din contul tau
  • imbunatatirea timpului de raspuns la accesarea paginilor de pe site
  • acces la magazinul online
  • inregistrarea preferintelor legate de navigarea pe site
  • acces la sectiuni protejate din site. Cookie-ul se genereaza dupa autentificare pentru verificarea expirarii sesiunii
  • identificarea traseului de navigare al utilizatorilor pe site
  • afisarea de continut personalizat, corespunzator rolului si drepturilor unui utilizator
  • analiza vizitatorilor, in vederea imbunatatirii experientei pe site. Cu ajutorul Google Analytics, colectam date anonime despre vizitele pe site-ul nostru
  • gestionarea, optimizarea, personalizarea experientei utilizatorilor
  • identificarea cosurilor de cumparaturi ale utilizatorilor
  • inregistrarea acceptului utilizatorului pentru cookie-uri la prima accesare a site-ului
  • pentru autentificare. Atunci cand te autentifici pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca esti autentificat. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care esti autentificat si care sunt permisiunile pe care le ai pentru anumite servicii
  • inregistrarea temporara a continutului vizualizat anterior de utilizator, pentru afisarea de continut relevant in continuare navigarii
  • afisarea sondajelor de opinie

Folosirea cookie-urilor de catre tine

Pentru a face o achizitie online sau pentru a accesa contul tau, trebuie sa ai activate cookie-urile din browser-ul tau de internet. Cele mai populare browsere sunt:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Opera

Daca alegi sa nu activezi cookie-urile, vei putea naviga pe site-ul nostru, dar nu vei putea face achizitii online si nu iti vei putea accesa contul.

Cookie-uri terte

Cookie-urile primare provin de pe acelasi domeniu ca si site-ul pe care il vizitezi in momentul respectiv (in cazul de fata, www.Spowerts.ro).

Cookie-urile terte provin dintr-un domeniu diferit de site-ul pe care il vizitezi. De exemplu, atunci cand vizitezi site-ul nostru, putem include un link la site-ul unei alte societati – cum ar fi contul nostru de Facebook, sau un video de pe pagina noastra de YouTube.

Prin urmare, atunci cand dai ‘Like’, aceste site-uri pot uneori sa puna cookie-uri in computerul tau. Nu controlam modul in care acestea isi utilizeaza cookie-urile, astfel ca iti sugeram sa verifici pe site-ul lor modul in care le utilizeaza si cum le poti gestiona.

Afiliatii cu un nume de domeniu diferit pot plasa, de asemenea, cookie-uri pe site-ul nostru. Detalii cu privire la acesti afiliati – si modul de a renunta la ei – sunt incluse mai jos.

Tertele parti care pot pune cookie-uri pe site-ul nostru sunt urmatoarele: Google, Facebook, 2performat (lista nu este exhaustiva). Folosim aceste cookie-uri pentru:

  • a distinge utilizatori diferiti, in scopul afisarii de publicitate pe site
  • a livra, masura si imbunatati relevanta reclamelor
  • a inregistra renuntarea utilizatorului la afisarea de publicitate
  • personalizarea reclamelor pe Google Search (cele mai recente cautari, interactiunile anterioare cu reclamele sau rezultatele cautarii, precum si vizitele utilizatorului pe site)
  • publicitatea pe care Google o serveste pe web
  • masurarea interactiunilor cu reclamele pe domeniul plasat si pentru a preveni afisarea prea frecventa a acestora
  • a determina de cate ori a dat click un utilizator pe o reclama si a cumparat un produs

Controlul cookie-urilor

Poti controla din browser-ul tau modul in care utilizezi cookie-urile.

Cum poti verifica daca sunt activate cookie-urile pe PC-uri

Google Chrome

  1. Click pe butonul de meniu (trei puncte orizontale) situat in partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tau si selecteaza “Setari” apoi “Arata setari avansate”.
  2. Localizeaza titlul “Protectia datelor” si selecteaza “Setari de continut”
  3. Acum selecteaza “Permiteti setarea datelor locale”

Mozilla Firefox

  1. Click pe butonul de meniu (trei bare orizontale) situat in partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tau si selecteaza “Optiuni”
  2. Apoi selecteaza pictograma “Protectia datelor”
  3. Click pe “Cookie-uri”, apoi selecteaza “permiteti site-urilor sa seteze cookie-uri”

Microsoft Internet Explorer 11

  1. Click pe pictograma “Setari” (care arata ca o roata dintata) situata in partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului si selecteaza “Optiuni internet”, apoi click pe butonul “Protectia datelor”
  2. Asigura-te ca nivelul de Protectie a datelor este setat la nivelul Mediu sau mai mic, ceea ce va permite cookie-urile in browser-ul tau.
  3. Setarea protectiei mai sus de Mediu va dezactiva cookie-urile.

Cum poti verifica daca sunt activate cookie-urile pentru dispozitivele care utilizeaza sistemul de operare Mac

Safari pe OX X

  1. Click pe “Safari” in partea de sus a ferestrei browser-ului si selecteaza optiunea “Preferinte”
  2. Click pe “Protectia datelor”
  3. Selecteaza “Permiteti de la site-urile web pe care le vizitez”

Cookie-uri de blocare

Daca doresti sa afli cum sa opresti site-urile web sa utilizeze cookie-uri pentru a-si aminti ce site-uri vizitati, selecteaza browser-ul din lista. Aceasta te va duce pe pagina respectivului browser, unde poti administra cookie-urile si datele privind site-ul:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Safari

Politica de confidentialitate

 

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Modificari ale documentului

Aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizata periodic; ori de cate ori vom face o modificare, o vom afisa pe site-ul nostru web www.Spowerts.ro si va vom anunta.

Modul de utilizare al acestei informari

In aceasta informare, explicam modul in care procesam, inclusiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, precum si site-ul nostru web.

Cine suntem

Suntem CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. In aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • “noi/al nostru” inseamna CVS OVERSEAS TRADING S.R.L.;
  • “terta parte” inseamna altcineva decat noi sau dvs.;

Suntem inregistrati in Romania sub nr. J40/16570/2016 cu numele CVS OVERSEAS TRADING S.R.L.

Ne puteti trimite un e-mail folosind adresa office@Spowerts.com

Cum ne puteti contacta

Opinia dvs. este importanta pentru noi – daca aveti intrebari cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteti trimite un e-mail folosind adresa office@Spowerts.ro

Principiile noastre

CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. si-a luat angajamentul sa va respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia Europeana sau locala privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.

Am inclus principalele noastre Angajamente privind Protectia Datelor pe site-ul nostru www,Spowerts.ro. Urmarim sa punem aceste angajamente in centrul a tot ceea ce facem.

Elementele de baza

Datele cu caracter personal pe care le colectam cu privire la dvs.

Informatiile pe care le colectam cu privire la dvs. si modul in care le colectam pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care ati utilizat produsele si serviciile si modul in care ati interactionat cu CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. chiar daca nu sunteti client, sau ceea ce am obtinut de la o terta parte care avea permisiunea de a face schimb de informatii cu noi.

CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. va prelucra datele dvs. cu caracter personal in baza urmatoarelor:

  1. Executarea sau incheierea contractului cu dvs. si pentru a da curs solicitarilor dvs. Acest lucru ne permite, sa va emitem factura in functie de produsele si serviciile pe care le-ati achizitionat.
  2. Interesele comerciale legitime ale CVS OVERSEAS TRADING S.R.L., de exemplu, prevenirea fraudelor, mentinerea securitatii retelei si serviciilor noastre, marketing direct si imbunatatirea serviciilor noastre. Ori de cate ori ne bazam pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluam interesele noastre comerciale pentru a ne asigura ca acestea nu prevaleaza asupra drepturilor dvs. In plus, in unele cazuri aveti dreptul de a va opune acestei prelucrari. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati sectiunea Drepturile Dvs. din aceasta informare.
  3. Conformarea cu o cerinta legala imperativa, inclusiv, de exemplu, cerinte contabile si fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de pastrare), proceduri, si dreptul dvs. de a restrictiona utilizarea datelor proprii, care controleaza obiectul serviciilor de asistenta juridica ce vor fi prestate; sau
  4. Consimtamantul pe care il acordati atunci cand CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. nu se bazeaza pe alt temei legal. Consimtamantul poate fi retras in orice moment.

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci cand, de exemplu:

  • Cumparati sau utilizati oricare dintre produsele si serviciile noastre;
  • Va inregistrati pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Va abonati la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactati prin diverse canale, sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau serviciu;
  • Luati parte la o competitie, tragere la sorti sau studiu;
  • Vizitati sau navigati pe site-ul nostru sau alte site-uri detinute de CVS OVERSEAS TRADING S.R.L.;
  • Ati acordat permisiunea altor societati, cum ar fi partenerii nostri comerciali sau asociatii nostri, precum si unor terti furnizori sau contractanti ai nostri, sa faca schimb de informatii cu noi cu privire la dvs.;
  • Atunci cand datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau
  • Sunteti clientul unei activitati comerciale pe care o achizitionam

De asemenea, colectam informatii de la anumite organizatii, daca este cazul si in masura in care avem temeiuri legale in acest sens.

Utilizam cookie-uri (fisiere text de mici dimensiuni stocate in browser-ul dvs.) si alte tehnici cum ar fi web beacons (fisiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmari miscarile dvs. pe site-ul nostru). Pentru detalii suplimentare in acest sens si in legatura cu modul de a opta pentru renuntarea la acestea, va rugam sa consultati sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostruwww.Spowerts.ro.

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt, daca este cazul:

  • Numele, adresa, numarul dvs. de telefon mobil si/sau fix, data nasterii, sexul si adresa de e-mail;
  • Informatii privind contul dvs. bancar si alte informatii bancare. Vom colecta datele necesare pentru prelucrarea unei plati ori de cate ori faceti o achizitie prin transfer bancar, de asemenea datele bancare sunt necesare prelucrarii pentru returnarea eventualelor sume datorate.
  • Datele privind locatia dvs. Acestea pot fi derivate din adresa dvs. IP sau date cum ar fi codul postal sau numele unui oras;
  • Contactul dvs. cu noi, cum ar fi o nota sau inregistrarea unui apel pe care l-ati facut catre unul dintre centrele noastre de contact, un serviciu de Live Chat, un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidente ale unui contact cu noi;
  • Informatii privind contul dvs., cum ar fi datele platilor datorate sau primite, facturi, note de livrare, numerele de cont sau alte informatii in legatura cu contul dvs.;
  • Informatii privind legitimitatea accesului – vom colecta parole, indicii si informatii de securitate similare utilizate pentru autentificare si accesul la conturi si servicii;
  • Preferintele dvs. pentru anumite produse, servicii si stil de viata atunci cand ne spuneti care sunt acestea sau atunci cand presupunem care sunt, in baza modului in care utilizati produsele si serviciile;
  • A se vedea sectiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectam utilizand cookie-uri, web beacons si alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
  • Istoricul dvs. de navigare. Utilizam aceste informatii privind interesele pentru a va trimite oferte de marketing personalizate sau pentru a va arata reclame personalizate. Puteti sa renuntati la reclame conform sectiunii Cookie-uri pe site-ul nostru Spowerts.ro sau, in cazul marketingului, prin intermediul sectiunii Setari privind Protectia Datelor,
  • Informatiile pe care le obtinem din alte surse, cum ar fi agentii de credit, agentii de prevenire a fraudelor, precum si de alti furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum si comportamentul la navigarea online.
  • Pentru imbunatatirea serviciilor oferite, convorbirea cu consultantii nostri ar putea fi inregistrata si transcrisa in format text. Daca sunteti de acord sa autorizati inregistrarea si transcrierea, continuati apelul cu consultantii nostril. In cazul in care nu doriti acest lucru, va rugam sa inchideti apelul si sa ne contactati prin celelalte mijloace de comunicare astfel cum sunt prezentate in prezentul document.
  • Pentru programul de loialitate constand in oferirea unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelitatii clientului.

De asemenea, vom obtine informatii in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile noastre, cum ar fi:

  • Nivelul serviciilor care vi se presteaza – de exemplu, probleme legate de functionalitatea serviciilor si calitatea acestora;

Cum utilizam datele dvs. cu caracter personal

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciului nostru
  • Pentru prelucrarea produselor si serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dvs.;
  • Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse in contractul cu dvs., servicii care utilizeaza informatii despre locatia dvs., precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor.

Facturare si relatii cu clientii

  • Pentru a va factura si livra produsele si serviciile noastre;
  • Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt eronate sau incomplete;
  • Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre.

Mesaje privind serviciile

  • Va vom contacta cu mesaje ale serviciului de relatii cu clientii pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu produsele si serviciile noastre, de exemplu, confirmare comenzi, confirmare livrare, solutionare cazuri de service, etc..

CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. utilizeaza date cu caracter personal cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, parola, numarul de telefon mobil si istoricul comenzilor pentru a putea face cele mentionate mai sus. CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. creeaza rapoarte de management agregate si statistice din aceste informatii care nu va identifica in mod individual.

  1. Pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim

Imbunatatiri si inovatii privind produsele si serviciile noastre

  • Colectam informatii anonime, fara elemente de identificare sau agregate in scopul imbunatatirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea dvs.

Administrarea site-urilor noastre si intelegerea modului de utilizare a site-urilor

  • Pentru protectia site-urilor noastre si gestionarea volumului de trafic si alte utilizari ale acestora. De exemplu, identificam perioadele de varf ale utilizarii, pentru a incerca sa ne asiguram ca acestea pot face fata volumului la momentele respective;
  • Pentru intelegerea modului de utilizare a site-urilor, produselor si serviciilor noastre. Astfel putem urmari sa analizam, sa dezvoltam si sa imbunatatim aceste site-urilor, produse si servicii, sa dezvoltam produse si servicii mai interesante si mai relevante, precum si sa personalizam produsele si serviciile noastre.
  1. Marketing si individualizarea serviciilor pe care vi le oferim

Marketing

  • In calitate de client al nostru, daca v-ati dat consimtamantul, va vom tine la curent in general cu privire la noile produse si servicii, va vom trimite buletine informative, va vom invita sa participati la un studiu sau va vom informa cu privire la oferte, promotii, trageri la sorti sau competitii. Individualizam aceste mesaje in baza tipurilor de produse si servicii pe care le-ati achizitionat de la noi.
  • Daca ne-ati dat permisiunea, va vom contacta si pentru a va aduce la cunostinta produsele si serviciile noastre, si cele ale altor societati care consideram ca v-ar putea interesa daca nu optati sa renuntati la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastra;
  • Va putem contacta prin curierat rapid online sau telefonic. Va vom putea contacta prin intermediul partenerilor nostri, insa acestia vor fi autorizati sa prelucreze datele Dvs. personale numai in numele CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. si in conformitate cu politicile noastre;
  • Puteti controla permisiunile dvs. de marketing si datele pe care le utilizam pentru individualizarea acestor comunicari in orice moment vizitand sectiunea Setarile dvs. privind protectia datelor in site-ul nostru Spowerts.ro.

Publicitate online

  • Pentru a va transmite o publicitate relevanta pentru dvs., veti vedea, de asemenea, publicitate tintita online in baza utilizarii cookie-urilor. Aceasta este cunoscuta sub denumirea de publicitate pe baza de interese. Poate fi facuta pe site-uri ale altor organizatii, precum si alte canale media online, cum ar fi site-uri de retele sociale. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat. Daca nu doriti prelucrarea niciunor informatii prin utilizarea cookie-urilor, verificati sectiunea noastra Cookie-uri de pe site-ul www.Spowerts.ro. Aceasta explica modul de a controla si de a opta pentru a nu accepta cookie-uri.
  • Amintiti-va ca a opta pentru renuntarea la publicitatea pe baza de interese nu va opri afisarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate in functie de interesele dvs.
  1. Crearea de profiluri

In unele situatii va fi necesar sa va intocmim profilul, in scopuri de prevenire a fraudelor si securitate.

Prevenirea fraudelor si securitate

  • Vom prelucra datele cu privire la traficul dvs. in scopuri de protectie anti-frauda si detectare a fraudelor, pentru protejarea site-urilor noastre si detectarea utilizarii incorecte sau a avariilor la nivelul acestora.

Modalitatea in care facem schimb de date cu caracter personal

Daca este cazul, facem schimb de informatii referitoare la dvs. cu:

  • Parteneri sau agenti implicati in livrarea produselor si serviciilor pe care le-ati comandat sau utilizat;
  • Societati contractate sa presteze servicii pentru sau in numele CVS OVERSEAS TRADING S.R.L.;
  • Agentii de colectare a datoriilor sau alte organizatii de recuperare a datoriilor;
  • Agentii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizatii de reglementare, instante sau alte autoritati publice daca avem aceasta obligatie legala sau suntem autorizati prin lege;
  • O terta parte sau un organ, atunci cand dezvaluirea respectiva este necesara pentru indeplinirea oricarei legi aplicabile sau a altei cerinte legale sau de reglementare;
  • Terte parti pentru promotii comune cu acea tetra. Acestea vor raspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protectia datelor;
  • Organizatii partenere pe care le-am ales cu atentie pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile lor (care pot include sau nu produse si servicii CVS OVERSEAS TRADING S.R.L.);
  • Alte terte parti, atunci cand le-ati dat acordul pentru dezvaluire in scopuri de autentificare si prevenire a fraudelor.

Managementul fraudelor si aplicarea legii

  • Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostrii
  • De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatii. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale.

Fuziuni si achizitii

Daca trecem printr-o procedura de reorganizare sau de vanzare catre o alta organizatie, vom comunica informatiile dvs. catre acea organizatie.

Tertele parti cu care lucram

Daca ati achizitionat produse si servicii de la CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. utilizand o terta parte sau o organizatie partenera, de multe ori trebuie sa facem schimb de informatii cu acestea ca parte a actiunii de administrare a acelei relatii si a contului dvs. – de exemplu, pentru identificarea comenzii dvs. si pentru a face plata catre aceste terte parti sau organizatii.

Daca am incheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu in numele nostru, iar acestia pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal, nu ii autorizam sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in legatura cu prestarea serviciilor lor.

Colectam si combinam informatii in scopul de a monitoriza utilizarea de catre dvs. a produselor si serviciilor, precum si utilizarea acestora de catre ceilalti clienti ai nostri, precum si pentru a ne ajuta sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor oferite. Furnizam aceste informatii unor terte parti (de exemplu, furnizorilor de continut si agentiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare catre o terta parte nu va include informatii ce pot identifica un client individual.

Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal

In mod normal, vom stoca informatiile Dvs. atata timp cat aveti un cont Bodybabe.

Puteti sa ne solicitati stergerea contului Dvs. oricand, iar noi vom da curs acestor solicitari, sub rezerva stocarii ulterioare doar a informatiilor strict necesare din punct de vedere legal si al interesului nostru legitim.

Pastrarea in siguranta a datelor dvs. cu caracter personal

Avem echipe de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.

Comunicarile prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile dvs. pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tine de controlul nostru.

Nu va vom cere niciodata sa ne comunicati informatiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Raspundeti pentru pastrarea in siguranta a informatiilor personale si privind contul si pentru necomunicarea acestora catre alte persoane.

Site-ul nostru web poate contine link-uri la site-urile web ale unor terte parti. Nu raspundem pentru securitatea si continutul respectivelor site-uri ale tertelor parti. Prin urmare, asigurati-va ca cititi politica acelei societati privind protectia datelor si cookie-urile inainte de a utiliza sau de a pune informatiile personale pe site-ul acestora.

Acelasi lucru se aplica in cazul oricaror site-uri sau continuturi ale tertelor parti la care va conectati utilizand produsele si serviciile noastre.

Puteti alege sa dezvaluiti datele dvs. in anumite moduri cum ar fi plug-in-urile retelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter si Pinterest) sau utilizand servicii ale tertelor parti care va permit sa postati public analize sau alte informatii, iar o terta parte ar putea utiliza informatiile respective.

Plug-in-urile retelelor de socializare si aplicatiile de socializare sunt operate chiar de reteaua de socializare si respecta conditiile de utilizare si politicile acelor retele privind protectia datelor si cookie-urile. Trebuie sa va asigurati ca aveti cunostinta de acestea.

Drepturile dvs.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Aveti dreptul de a rectifica datele detinute in legatura cu dvs., daca acestea nu sunt corecte. Daca datele pe care le detinem cu privire la dvs. trebuie actualizate sau in cazul in care considerati ca acestea pot fi incorecte, va puteti autentifica in cont pentru actualizarea acestora sau puteti contacta echipa noastra de Relatii cu Clientii.

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detine CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. in legatura cu dvs. Pentru a face aceasta cerere in calitate de persoana fizica sau terta parte autorizata, va rugam sa utilizati link-ul din contul dvs. de pe www.Spowerts.ro. Ca alternativa, puteti contacta echipa de Relatii cu Clientii.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul de a putea lua cu dvs. datele proprii pe care ni le-ati comunicat in anumite circumstante. De exemplu, CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. se asigura ca va puteti lua datele permitandu-va sa descarcati facturile printr-un singur clic. Pentru aceasta, trebuie sa va autentificati pe www.Spowerts.ro si sa accesati sectiunea de comenzi.

Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal

In anumite circumstante, aveti dreptul de a va opune prelucrarii de catre CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. a datelor dvs. cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Daca nu doriti sa mai primiti mesaje de marketing din partea CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. privind serviciile si produsele noastre si/sau ale partenerilor nostri, puteti opta pentru a renunta la toate comunicarile de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail).

Exista diverse metode de a renunta la primirea mesajelor de marketing:

  • Autentificati-va in cont, sectiunea Setari privind Protectia Datelor pentru gestionarea permisiunilor proprii; meniul Setari privind Protectia Datelor va va oferi si posibilitatea de a renunta la sau de a va abona la primirea de marketing personalizat.
  • Contactati echipa de Relatii cu clientii
  • Faceti clic pe link-ul de la sfarsitul unui e-mail sau text de marketing pentru a va dezabona;
  • Trimiteti un e-mail la adresa office@Spowerts.com.

Daca optati pentru renuntarea la mesajele de marketing, aceasta nu inseamna ca nu veti mai primi mesaje referitoare la servicii. Pe acestea le veti primi in continuare (daca nu am indicati altfel).

Pentru administrarea cookie-urilor si o mai buna intelegere a ceea ce sunt acestea:

Doriti sa dezactivati un cookie sau sa intelegeti mai multe cu privire la natura acestora? Consultati sectiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.Spowerts.ro pentru detalii complete in acest sens.

Pentru a obiecta la alte prelucrari realizate in temeiul intereselor noastre legitime:

Va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii sau trimiteti-ne un e-mail la office@Spowerts.com

Cum sa inaintati o plangere

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu oricare dintre drepturile dvs. sau sa faceti o plangere in legatura cu modul in care utilizam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii sau trimiteti-ne un e-mail office@Spowerts.com.Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar daca aveti in continuare nemultumiri, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal- datele de contact se gasesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

In cazul in care considerati ca datele pe care le detinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau considerati ca nu ar trebui sa prelucram datele dvs., va rugam sa contactati echipa noastra de Relatii cu Clientii pentru o discutie in legatura cu drepturile pe care le aveti. In anumite circumstante, veti avea dreptul de a ne cere restrictionarea prelucrarii.

Dreptul de stergere

CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. urmareste sa prelucreze si sa pastreze datele dvs. doar atat timp cat acest lucru este necesar. In anumite circumstante, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem. In cazul in care considerati ca va pastram datele mai mult decat este necesar, ar fi bine sa verificati mai intai la serviciul de Relatii cu Clientii daca a incetat contractul dvs. cu CVS OVERSEAS TRADING S.R.L. Daca acesta a incetat, este posibil sa avem in continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.