Spowerts este un brand ce activeaza deja de cativa ani pe piata din SUA si se bucura de un real succes in randul sportivilor profesionisti si amatori.       Creat cu ajutorul specialistilor in design sportiv si al atletilor, suntem siguri ca veti fi impresionati de designul produselor Spowerts, de calitatea materialelor si de aportul pe care aceste produse il vor avea la dezvoltarea armonioasa a corpului dumneavoastra.
   Produsele Spowerts au fost create pentru prima data pentru uz personal deoarece nu gaseam pe piata produse care sa ne satisfaca nevoile. Spre exemplu, nu gaseam o pereche de manusi de fitness care sa ne fixeze incheieturile atunci cand lucram cu greutati mari, dar care sa si protejeze palmele indiferent de greutatea cu care ne antrenam. Astfel, am inceput sa cautam producatori care au creat produsele dupa indicatiile noastre, de la design pana la calitatea materialelor adaugate.
   O data create, produsele s-au bucurat de laude si apreciere in randul colegilor de sala dar si al profesionistilor fitness. Astfel am decis sa ne dedicam producerii lor in masa si sa actionam in piata din SUA si din Romania.